• Speeltuinvereniging De Ossenkop

de Ossenkopdagen

Hallo allemaal,

dit jaar gaan we voor een stukje terug in de tijd. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus organiseren we Ossenkopdagen met zelfs een kamp erbij!

Deze dagen zijn voor alle kinderen van de basisschool, tot en met de kinderen die het afgelopen jaar in groep 8 zaten.  We gaan 2 fantastisch leuke dagen organiseren rondom het thema Circus.

En het allerleukste is dat de kinderen uit groep 5 tot en met 8 van het afgelopen jaar zelfs mogen blijven slapen!!

Om deze dagen te bekostigen vragen we om een kleine eigen bijdrage, namelijk 10 euro per kind voor beide dagen. Hiervan krijgen ze eten, drinken, leuke activiteiten en hopelijk 2 fantastische dagen.

De enige onzekerheid die we hebben is het weer. Mocht het weer voor deze 2 dagen zeer slecht zijn, zien we helaas geen andere mogelijkheid om de dagen af te blazen.  Voor de ouders is het belangrijk om hier rekening mee te houden voor eventuele opvang.

Verder informatie over de beide dagen volgt.

Maar allereerst hopen we op enorm veel aanmeldingen. Hiervoor hebben we een inschrijfmoment georganiseerd. Dit moment is op woensdagavond 29 juni van 18.30u tot 19.30u bij de Ossenkop in Bredevoort. Het inschrijfformulier staat onderaan deze pagina.

We hopen het grootste deel van de aanmeldingen op dat moment binnen te krijgen. Mocht het om welke reden dan ook niet lukken om dan het inschrijfformulier te brengen en de betaling te doen, stuur dan even een mailtje naar info@deossenkop.nl. Dan spreken we iets anders af voor de inschrijving.

Betaling van de dagen kan contact en via de pin.

https://www.deossenkop.nl/wp-content/uploads/2022/06/Inschrijfformulier-Ossenkopdagen-2022-geconverteerd.pdf

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Send Comment