• Speeltuinvereniging De Ossenkop

spektakeldagen donderdag 26 en vrijdag 27 augustus 2021

Hallo allemaal

Ook dit jaar kan er geen timmerdorp plaatsvinden bij speeltuinvereniging de Ossenkop in Bredevoort. Maar we willen wel graag de vakantie voor alle kinderen van de lagere school op een geweldige manier afsluiten. 

Op donderdag 26 augustus wordt er voor de kinderen van groep 1 tot en met 4 een leuke dag georganiseerd bij de speeltuin. Hier gaan we een auto bouwen om later in de buitenbioscoop een film te kunnen kijken, deze zal gekeurd worden door een echte specialist. We gaan een een echte auto oppimpen en iedereen die dit wil kan geschminkt worden. Een springkussen zal deze dag ook niet ontbreken. Wij zorgen deze dag voor eten en drinken en maken we er een super gezellige dag van. Deze dag begint om 10.00u en duurt tot 16.00u. 

Op vrijdag 27 augustus organiseren we een spektakeldag voor de kinderen van groep 5 tot en met 8. Deze dag zal plaatsvinden bij de Slingeplas in Bredevoort en zal voornamelijk georganiseerd worden door de entertainmentkoning uit Arnhem. Een zeephelling, kanorace, reuzedart voetbal, bubbelvoetbal zal allemaal aan bod komen deze dag. Een sportieve, maar onwijs leuke dag gaat er voor jullie georganiseerd worden.  Deze dag zal beginnen om 10.00u en eindigen om 16.00u. Uiteraard zorgen wij voor voldoende eten en drinken om jullie van energie te voorzien deze dag. 

Deze spektakeldagen zijn alleen voor leden van speeltuinvereniging de Ossenkop in Bredevoort. 

Deelname aan deze dagen is gratis. 

Opgeven voor deze dagen kan door een mail te sturen naar info@deossenkop.nl. Graag in de mail vermelden, de naam en de klas waarin je vorig jaar zat. De kinderen die het afgelopen jaar in groep 8 zaten zien we ook graag, dan kunnen jullie samen met de ‘oude’ klas de vakantie afsluiten. 

Maar.. om dit alles te kunnen organiseren hebben we ook nog een groep vrijwilligers nodig. Zonder hulptroepen kunnen we de spektakeldagen helaas niet laten doorgaan.

Wie is er bereid om op donderdag 26 augustus en/ of vrijdag 27 augustus te komen helpen bij de activiteiten.  Graag ook aanmelden door een mail te sturen naar info@deossenkop.nl 

Opgave voor de spektakeldagen kan tot en met vrijdag 20 augustus, daarna kunnen we in verband met de laatste voorbereidingen geen kinderen meer toelaten! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Send Comment