• Speeltuinvereniging De Ossenkop

29 juni inschrijving Timmerdorp 2019

TIMMERDORP DE OSSENKOP 2019

Zaterdag 29 juni 2019 kan men zich weer inschrijven voor het Timmerdorp 2019 dat op donderdag 29 en vrijdag 30 augustus 2019 georganiseerd wordt door speeltuinvereniging de Ossenkop.
Tussen 10.00u en 12.00u kun je je in de speeltuin aanmelden voor dit evenement. We organiseren het Timmerdorp voor de basisschoolleerlingen van groep 1 t/m groep 8.

Deelname aan het timmerdorp kan :

  • als je lid bent van speeltuinvereniging de Ossenkop
  • of als je leerling bent van basisschool ‘t Bastion
  • of als je gebruikt maakt van de buitenschoolse opvang van Juut & Co Bredevoort/Barlo

Voor leden zijn de kosten voor dit tweedaagse spektakel 15 euro. Niet leden betalen 30 euro voor twee dagen. Het inschrijfformulier kun je downloaden op onze site.

Opgave is alleen mogelijk op deze dag in de speeltuin (dus niet via een mail of een facebookbericht) met een volledig ingevuld inschrijfformulier. Betaling contant of door middel van een eenmalige incasso (ook te downloaden via de website)

We gaan er dit jaar met z’n allen weer een fantastisch timmerdorp van maken. Dit kan alleen met hulp van veel vrijwilligers. Je kunt de kinderen opgeven voor dit evenement,
maar ook als ouder of andere belangstellende kun je aangeven te willen helpen bij dit Timmerdorp. Op de achterkant van het inschrijfformulier kun je aangeven waarmee je zou willen helpen. Het aantal kinderen dat deel kan nemen aan het Timmerdorp is mede afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat zich opgeeft!

Tot ziens in de Ossenkop.

 

klik hier voor het downloaden van het opgave formulier.